naslovna     e-mail     mapa sajta     štampa

O nama

Kompanija Nimax d.o.o. je osnovana 1991. godine i dugi niz godina je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije.

Poslovna ideja Nimax d.o.o. je potpun i pouzdan servis svim poslovnim partnerima - investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga. Tim vrhunskih profesionalaca zaposlenih u Nimax d.o.o. će Vam uvek biti na usluzi davanjem predloga i izradom projekata sa najsavremenijim rešenjima za osvetljenje objekata, izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju, kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za osvetljenje.

Deo širokog asortimana proizvoda koje Nimax nudi možete naći na stranicama prezentacije u odeljku "Katalog". Proizvode možete pretraživati filtriranjem u više koraka ili jednostavnim unošenjem ključne reči.

Registrovani korisnici imaju priliku da vide ekskluzivne informacije vezane za Philips Lighting proizvode kao i informacije namenjene našim stalnim klijentima - cene proizvoda. Registracija je besplatna i ne podrazumeva nikakvu obavezu korsnika.

Pored toga, kao registrovani korisnik ste u prilici da, kretanjem kroz katalog proizvoda, sami sačinite specifikaciju željenih proizvoda dodavanjem u korpu. Po završetku specifikacije i dodeljivanja željenih količina proizvodima u korpi, istu možete poslati kao porudžbenicu ukoliko imate definisane uslove plaćanja, ili zatražiti ponudu prema sačinjenoj specifikaciji - jednostavnim klikom na željenu opciju.